Suomen matkailuautovuokraus

Matkailuauto on kuin hotellisviitti pyörien päällä

Suomen matkailuautovuokraus vuokraa (nimensämukaisesti) matkailuautoja. Suomen matkailuautovuokraus aloitti toimintansa vuokraamalla autojaan nettikaravaani.com – sivustolta. Hyvin nopeasti yrityksen perustamisen jälkeen, Suomen matkailuautovuokraus halusi erottautua muista kilpailijoistaan ja rakentaa omaa brändiä.

Projektin tavoite

Asiakas halusi kokonaisvaltaisen projektin, jossa rakennetaan koko yrityksen brändi. Vaatimuksena oli, että brändin pitäisi kommunikoida pohjoismaalaista luottamusta sekä laatua. Suomen matkailuauton asiakkaat ovat usein ulkomaalaisia turisteja, joten pohjoismainen brändi oli erityisen tärkeä.

Toinen tärkeä tavoite oli oman varausjärjestelmän toteuttaminen. Matkailuautoihin liittyy paljon lisävarustemyyntiä ja niiden myyminen oli hankalaa nettikaravaanissa. Tämän lisäksi, varausten hallinnoiminen vaati paljon manuaalista työtä, jonka varausjärjestelmä voisi hoitaa automaattisesti.

Projektin suunnittelu

Kuten kaikissa projekteissamme, lähdemme tekemään ensin tunnustelua asiakkaamme kanssa ja nopeasti värimaailmaksi valikoitui sininen, valkoinen ja harmaa. Tämän jälkeen toteutimme logon, jossa on Saanatunturin ääriviivat ja selkeällä fontilla kirjoitettu “Suomen matkailuautovuokraus”.

Kun logo ja värimaailma oli jo toteutettu, designerimme aloitti kotisivujen suunnittelun ja esitti ensimmäisiä vedoksia muutaman päivän jälkeen. Sivujen suunnittelussa otettiin huomioon luottamuksen kommunikointi sekä pohjoismaisen maiseman mainostaminen.

Projektin toteutus

Projekti toteutettiin räätälöidysti woocommerssia käyttäen. Räätälöity toteutus mahdollisti kaikki asiakkaan vaatimukset. Erityisesti varausjärjestelmä ja siihen liittyvät toiminnot olivat asiakkaalle erityisen tärkeitä. Autot ja lisäosien varaaminen mahdollistettiin suoraan kotisivuilta ja asiakas sai juuri tarvitsemansa tiedot varaajalta ilman erillisiä puhelinsoittoja.

Sivuston ja brändin ylläpito

Sivustoa ollaan paranneltu ja uusia ominaisuuksia on lisätty joustavasti. Esimerkiksi varausjärjestelmän ominaisuuksia on jatuvasti kehitetty palvelemaan käyttäjiä paremmin.

Olemme myös suunnitelleet erilaisia flyereita ja julisteita messutapahtumia sekä kampanjoita varten.

https://www.matkailuautovuokraus.fi/

Share