Red Events

Monipuolinen tapahtumatoimisto

Red Events toteuttaa monipuolisia yritys- ja yleisötapahtumia, promootioita ja myynninedistämiskampanjoita yrityksille. He vuokraavat aktiivista ja myyntihenkistä tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa ympäri Suomen. Red Events on toiminut jo vuodesta 2006 lähtien, joten kokemusta tapahtumien järjestelystä on.

Red Eventsin tavoite

Red Events tarvitsi uudet kotisivut, koska vanhat sivut eivät enää vastanneet ulkonäöltään nykypäivää. Henkilökunnalla oli muutama selkeä vaatimus, joita haluttiin uusiin nettisivuihin:

  • Värimaailma ja aaltoilevat kuviot ovat kulkeneet Red Eventsin mukana pitkään ja siitä he ovat usein tunnistettu.
  • Henkilöstöllä oli selkeä suunnitelma sivuston navigoinnista ja alasivuista
  • Sisältö oli suurelta osin valmis ja saimme kopioida paljon vanhoista sivuista
  • Uusien kotisivujen ulkonäkö pitäisi olla moderni ja omaperäinen
  • Sivujen pitäisi toteuttaa WordPressillä, koska henkilöstössä oli osaamista WordPress-sivustojen hallinnasta

Projektin toteutus

Lähdimme toteuttamaan designia Red Eventsin vaatimusten mukaisesti ja saimme ensimmäisen vedoksen melko nopeasti. Red Events pääsi kommentoimaan designia ja teimme muutokset designiin.

Designin ollessa valmis, toteutimme kotisivut WordPressillä. Muokkasimme sivustoa hieman vielä ennen julkaisua. Näin sivustosta tuli juuri sellainen kuin asiakas en halusi.

Sivuston ylläpito

Projekti toteutettiin vuonna 2017 ja olemme tehneet muutoksia sekä pieniä päivityksiä silloin tällöin. Palvelemme Red Eventsiä tuntihintaperusteisesti aina kun on tarve päivityksille.

Red Events | Monipuolinen tapahtumatoimisto

Share