Page Builderin käyttö valmisteeman sijasta

Page Builderin käyttö valmisteeman sijasta

Page Builder on WordPress-laajennus, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden rakentaa sivujaan visuaalisesti. Sen avulla voit lisätä, poistaa ja järjestellä erilaisia elementtejä (kuten tekstilaatikoita, kuvia, videoita ja lomakkeita) vetämällä ja pudottamalla ne haluamaasi kohtaan sivulla.Tämä tekee sivuston suunnittelusta ja rakentamisesta helppoa myös niille, joilla ei ole teknistä taustaa.

Yleisimmät Page Builders -työkalut:

 1. Elementor: Yksi suosituimmista sivunrakentajista, joka on tunnettu helppokäyttöisyydestään ja laajasta widgettien valikoimastaan. Siinä on sekä ilmainen että maksullinen versio, joka tarjoaa lisäominaisuuksia ja laajennettavuutta.
 2. WPBakery Page Builder (aiemmin tunnettu nimellä Visual Composer): Toinen erittäin suosittu työkalu, joka tulee usein mukana premium-teemojen kanssa.
 3. Beaver Builder: Käyttäjäystävällinen sivunrakentaja, joka on erityisen suosittu WordPress-kehittäjien keskuudessa sen joustavuuden ja laajennettavuuden ansiosta.
 4. Divi Builder: Elegant Themesin kehittämä työkalu, joka toimii sekä omana teemanaan että itsenäisenä sivunrakentajana muiden teemojen kanssa.

Page Buildersin hyvät puolet:

 1. Helppokäyttöisyys: Ei vaadi koodaustaitoja.
 2. Reaaliaikainen esikatselu: Näet muutokset heti samalla kun teet niitä.
 3. Laajennettavuus: Moniin sivunrakentajiin on saatavilla lisäosia, jotka tuovat mukanaan lisää toiminnallisuutta ja muotoiluvaihtoehtoja.
 4. Responsiivisuus: Useimmat sivunrakentajat mahdollistavat responsiivisten sivujen luomisen, jolloin sivusto näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.

Page Buildersin huonot puolet:

 1. Raskaus: Joissakin tapauksissa sivunrakentajat voivat tehdä sivustosta hitaamman latautuvan, varsinkin jos niitä käytetään väärin tai liiallisesti.
 2. Riippuvuus: Kun olet rakentanut sivustosi tietyn sivunrakentajan avulla, voi olla haastavaa siirtyä pois siitä ilman suuria muutoksia.
 3. Mahdolliset yhteensopivuusongelmat: Joissakin tapauksissa sivunrakentajat saattavat olla ristiriidassa muiden WordPress-lisäosien tai teemojen kanssa.

Page Builders -sivunrakentajat tarjoavat helpon ja visuaalisen tavan rakentaa WordPress-sivustoja. Ne ovat erinomainen valinta, jos haluat luoda ammattimaisen näköisen sivuston ilman koodaustaitoja. Kuitenkin, kuten kaikissa työkaluissa, on tärkeää käyttää niitä harkiten ja ottaa huomioon niiden mahdolliset rajoitukset ja haittapuolet.

Webilyllä on kokemusta Elementorista, WPBakerystä, erilaisista valmisteemoista sekä räätälöidyistä WordPress sivuista.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää sinulle sopivista ratkaisuista.
info@webily.fi
+358 400452276