Verkkopalvelut

Asiakas etsii tarpeensa ensimmäiseksi verkosta. Vahva ja tyylikäs läsnäolo verkossa tuo kilpailuedun liiketoiminnallesi.

Tarjoamme erilaisia verkkopalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille. Verkkopalveluihimme kuuluu verkkosivut, verkkokaupat, graafinen suunnittelu, mainonta sosiaalisessa mediassa, hakusanaoptimointi, sähköpostipalvelut ja webbihotelli. Erotumme kilpailijoistamme edullisilla hinnoilla ja ketterällä kehitysmenetelmällä.

Verkkosivut

Ammattitaitoinen tiimimme kykenee luomaan moderneja verkkosivustoja yksinkertaisista informaatiosivuista monimutkaisiin forumeihin ja chattisivustoihin. Teemme graafisen suunnittelun, teknisen toteutuksen sekä päivitämme sivustoja tarpeesi mukaan.

Verkkosivumme ovat responsiivisia eli eli ne toimivat yhtä hyvin kaikilla mahdollisilla laitteilla.

Voimme luoda kokonaan räätälöidyt kotisivut, jolloin mutkikkaimmatkin toiminnot onnistuvat. Voimme myös luoda tyylikkäitä Wordpress-sivustoja, jotka ovat nopeampia ja sitä kautta myös usein edullisempia.


Verkkokaupat

Verkkokaupan avulla voit myydä tuotteitasi luotettavasti. Luomme verkkokauppasi erillisenä sivustona tai voimme myös yhdistää se osaksi verkkosivuastoasi. Tässä ammattitaitomme tuo lisäarvoa ja kilpailuetua, sillä toimiva verkkokauppa luo luottamuksen asiakkaillesi.


Logosuunnittelu ja muut graafiset palvelut

Kansainväliset graafisen suunnittelun ammattilaisemme luovat logojen lisäksi myös käyntikortteja ja flyereita.

Suunnittelijamme kykenevät luomaan johdonmukaisia visuaalisia ilmeitä, jolloin sama viesti ja brändi välittyvät eri kanavilla. Visuaalisuus vaikuttaa suuresti käyttökokemukseen, mikä tekee ulkoasusta erittäin tärkeän osan projektin kokonaisuutta.

//]]>