Tietoa meistä

Yrittäjähenkinen tiimimme on valmiina uusiin haasteisiin ja innovaatioihin.

Visiomme ja intohimomme on palvella suomalaisia yrityksiä digitalisaation murroksessa. Palvelemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä laadukkailla palveluilla sekä nuoria startup-yrityksiä toteuttamaan visionsa.

Webily tarjoaa verkko- ja mobiilisovelluksia sekä muita verkkopalveluja edullisesti ja ketterästi. Tämän lisäksi saat meiltä ohjelmointiprojekteihisi ammattilaisia helpottamaan työtaakkaasi. Työntekijämme ovat kokeneita ohjelmoijia, jotka ovat toteuttaneet lukuisia erilaisia projekteja yrityksille mm. sosiaalisessa mediassa, koulutuspalveluissa ja uutispalveluissa onnistuneesti. Ohjelmoijien projektikokemus ja osaaminen edesauttavat projektien kustannustehokasta ja nopeaa toteutusta.

Toimintamme metodologia perustuu ketteriin palvelunkehitysmenetelmiin, jossa asiakas on mukana kehityksen eri vaiheissa ja hänen tarpeitaan ymmäretään läpi prosessin. Kehitystä pyritään tekemään pienillä sykleillä, jolloin muutokset saadaan mahdollisimman nopeasti aikaan. Oli palvelu mikä tahansa, tiimimme on valmis kuuntelemaan ja sitä mukaan myös muuttamaan prosessia ja tavoitteita. Tämän kaiken lisäksi palvelumme toteutetaan kilpailukykyisillä hinnoilla.

Asiakaspalvelumme on nopeaa ja ystävällistä, joten ota yhteyttä vaikka vain tiedustelun merkeissä

Kuuntelemme toiveitasi ja pidämme sinut ajan tasalla. Näin tiedät mistä maksat.

Prosessimme palvelujen tuotannossa:

  1. Tutustuminen ja kartoitus
  2. Prototyyppi ja alustava toteutussuunnitelma
  3. Toteutus, jonka aikana kuuntelemme jatkuvasti asiakkaan toiveita mahdollisista muutoksista
  4. Julkaisu,ylläpito ja jatkokehitys
//]]>