Palvelumme

Tarjoamme erilaisia verkkopalveluja pienille ja keskisuuruisille yrityksille.

Olemme erilaisia verkkopalveluja sekä verkko- ja mobiilisovelluksia tuottava yritys, jonka palvelut tuotetaan asiakkaita kuunnellen. Palvelumme ovat laajat ja teemme usein projektit avaimet käteen- periaatteella, jossa hoidamme projektinhallinnan, suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon kiinteähintaisella sopimuksella.

Tarjoamme myös ns. insourcing- mallia, jossa asiakkaamme saa käyttöönsä yrityksemme osaamisen. Täten asiakkaamme voivat suunnitella ja toteuttaa tuotteensa meidän resurssejamme käyttäen. Toisin sanoen asiakas hoitaa projektivastuun ja me tarjoamme tarvittavat osaajat projektin ajaksi. Tämän jälkeen voimme keskustella mahdollisesta pidempiaikaisesta rekrytoinnista.

Verkkosovellukset

Tarjoamme laadukasta teknistä osaamista, jolla toteutetamme asiakkaamme visio. Ketterien toimintamallien avulla luomme odotuksia ylittäviä ohjelmistoratkaisuja. Olemme erikoistuneet Web-pohjaisiin ohjelmistoihin ja sovelluksiin, josta voimme luoda vastaavan mobiilisovelluksen.

Toteutusvaiheessa luomme ohjelmistoa sykleittäin, jolloin asiakas pääsee näkemään projektin etenemisen ja mahdollisesti vaikuttaa siihen.

Pidämme haasteista ja innovatiivisista ideoista. Näin ollen, kerromme ideoita ja parannusehdotuksia asiakkaan sovelluksiin, jotta niistä saataisiin mahdollisimman laadukkaita ja moderneja.

Lue lisää


Mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksillamme asiakas voi saada kaiken hyödyn irti liiketoimintamalleistaan. Mobiilisovelluksemme ovat käyttäjäystävällisiä sekä visuaalisesti näyttäviä.

Toteutamme mobiilisovelluksia Android- ja IOS- alustoille joko räätälöitynä tai hybridimenetelmällä, jolloin kustannukset pysyvät matalana. Teknisen toteutuksen lisäksi voimme auttaa asiakasta idean jalostamisessa.

Lue lisää


Logosuunnittelu ja muut graafiset palvelut

Kansainvälinet graafisen suunnittelun ammattilaisemme luovat logojen lisäksi myös käyntikortteja ja flyereita.

Suunnittelijamme kykenevät luomaan johdonmukaisia visuaalisia ilmeitä, jolloin sama viesti ja brändi välittyvät eri kanavilla. Visuaalisuus vaikuttaa suuresti käyttökokemukseen, mikä tekee ulkoasusta erittäin tärkeän osan projektin kokonaisuutta.

//]]>