Mobiilisovellukset

Tarjoamme laadukkaita mobiilisovelluksia Android- ja IOS- alustoille.

Käytämme sovelluskehityksessä ketteriä menetelmiä, jossa asiakas on mukana suunnittelussa ja toteutuksessa. Olemme huomanneet, että asiakkaan visio tulevasta tuotteesta ei ole aina selvä projektin alussa ja tarpeet voivat muuttua projektin edetessä.

Sovelluksen suunnittelu

Autamme yrityksiä luomaan konsepteja, joilla yritykset kykenevät hyödyntämään digitaalisia mahdollisuuksia ja tarjoamaan lisäarvoa asiakkailleen. Opastamme erilaisista mahdollisuuksista ja kerromme esimerkkejä kokemuksistamme. Näin asiakas voi kehitellä visiotaan tai konseptiaan ennen kuin lähdetään suunnittelemaan ensimmäistä prototyyppiä.

Visuaalinen ilme tehdään asiakkaan toivomuksia ja brändiä seuraten. Graafiset suunnittelijamme luovat visuaalisia suunnitteluja, joita asiakas voi arvioida ja kommentoida työn suunnitteluvaiheessa. Hyvä visuaalisuus tukee palvelun käyttökokemusta ja helppokäyttöisyyttä.


Sovelluksen toteutus

Toteutamme mobiilisovelluksia Android-ja iOS-alustoille. Pyrimme yhteistyöhön, jossa tietyillä aikaväleillä näytämme prosessin etenemisen ja asiakas pääsee kommentoimaan ja esittämään uusia toivomuksia projektin edetessä. Ensimmäiseksi toteutamme pääominaisuudet, jonka jälkeen hiomme yksityiskohtia asiakaan tarpeen mukaan.
Toteutusaika riippuu pitkälti tavoitteesta ja lopullisesta tuotteesta.


Ylläpito

Toteutuksen jälkeen julkaisemme sovelluksen sovelluskauppoihin ja ylläpidämme sovellusta. Korjaamme mahdolliset bugit ja kehitämme sovellusta tarvittaessa.

//]]>